MORGENSANG

Så har overbygningen sunget dagen i gang! :-)
God morgen(sang)!
I dag kl. 8.00 startede vi en ny, livsbekræftende tradition op på Thyholm Skole: Morgensang for overbygningen!

Alle elever fra 7. til 10. årgang mødes fremover hver onsdag morgen i multisalen. Her synger vi hver gang en fællessang, og så er der plads til informationer om stort og småt.

Det er Knud Bjerregaard og Helene Rytter, der har fornøjelsen af at starte dagen med hele flokken, og nogle gange er det dem, der har noget på hjerte til samlingen. Andre gange kan det være nyt fra vores UU-vejleder, Susanne Thygesen eller fx Ungdomsskolen, der får ordet. Vores aktive elevråd har også mulighed for at byde ind, ligesom der kan være nyt om folkeskolens prøver, IT og andet med interesse særligt for overbygningseleverne!

Henvendelse til Knud eller Helene, hvis der er ønsker til sange eller taletid!

Vi glæder os rigtig meget til det igen bliver onsdag morgen!

God dag til alle! :-)
#hvordusætterdinfod #ThyholmSkole #morgensang #sundtforsjælen #sundtforfællesskabet

15-08-2018 HR