• ikon
  Knud Bjerregaard Hansen den 18-12-2018
  Julebrev 

   

  Kære elever og forældre og personale

   

  Tiden flyver af sted og allerede nu på torsdag morgen går vi den traditionelle tur til Hvidbjerg kirke for at feje julens komme  sammen med alle vore vore julestemte elever. En fantastisk tradition på Thyholm - altid festlig og fornøjeligt, hvor vi små og store får overbragt julens glade budskab i en festlig indpakning. 

  Også er der pludselig juleferie - et halvt skoleår er gået over stok og sten - masser af forskellige aktiviteter er afviklet i skøn ro og orden og til stor glæde for os alle - senest her 4. klassernes Luciaoptog med op mod 350 besøgende udefra - en fantastisk dejlig og skøn dag - så flot - en stor tak til alle. Og traditionen tro kommer der så her i morgen onsdag  volleydag for de store elever - der konkurreres på livet løs med flotteste udklædning og indmarch fra tidlig morgen og så er der ellers kamp til stregen resten af dagen - med le grande finale mod lærerne til sidst  -
  kom bare an !! smiley

  Vi glæder os hver eneste dag over jeres store opbakning til vores skole. Det er af uvurderlig betydning for vores alles løfteevne. Ungerne mærker det og er stolte, når I dukker op til diverse arrangementer - det er simpelthen en gave og giver en fantastisk fornemmelse for fællesskabsfølelse. Vi er sammen om det her ellers lod det sig simpelthen ikke gøre. 

  Det skal I alle store og små have et varmt tak for - det gir´os nemlig masser af mod og kræfter til at ville gøre en forskel.

  Næste år kommer der igen masser af aktiviteter - Vi starter med et helt nyt tiltag  i uge 3 - SKOLEMAD - Skolebestyrelsen lavede en undersøgelse iblandt jer omkring et nyt madkoncept på Thyholm Skole - og nu er vi klar til en prøveperiode. 

  Vi håber, I vil være med til at støtte op omkring det - Tak til alle de frivillige der vil være behjælpelige med at stille borde/stole op hver onsdag og torsdag - foreløbig for en 4 ugers periode. 

  SE endelig på INTRA/ facebook - Her Vil I få mere info. 

   

  I 2019 er det 100 år siden de første elever startede her på stedet med skolevirksomhed på Hvidbjerg Centralskole

  Fantastisk - Det skal markeres og fejres på allerbedste vis. Vi holder en forrygende emneuge for alle vore elever og gæster fra området i ugen frem mod d. 14. Sept. 2019 - Ugen sluttes af med en kæmpe STORE KLASSEFEST for tidligere elever - Vi har desværre været nødt til at sætte en max. grænse på deltagerantallet - pt. 1400 stk!! Det blir bare festligt. 

  Vi er en lille styregruppe der detailplanlægger og en masse gode folk hjælper til. Vi er rigtig godt i gang med arbejdet.  Steen Torstensen og Birgit Erntsen har lavet et gevaldigt detektivarbejde med at finde alle de gamle klasselister helt tilbage fra 1963 og nu om et øjeblik ryger der invitationer ud.  Alt hvad der kan bruges af medier bliver iværksat til opgaven. 

  For at få det hele til at gå op i en højere enhed laver vi en pæd. dag torsdag d. 7. marts. På denne dag vil vi rigtig gerne have jeres hjælp - Hvad siger du til at blive lærer for en dag??  Vi vil overlade skolen til alle jer gode forældre og så ellers drage udenfor matriklen og planlægge hele den kommende festlige uge i september. 

  Jeg sender snarest en skrivelse ud til jer alle- hvor I kan få mulighed for at tilmelde jer til en herlig dag på skolen. Steen er blevet hyret til at være Skoleledervikar og Malene er også på kontoret - så det bliver helt igennem en festlig dag for både børn og voksne.   

  Så altså - sæt allerede nu kryds i din kalender d. 7. marts - så har du chancen for at få din drøm om at blive skolelærer for en dag opfyldt smiley

   

  Sluttelig vil jeg gerne sige tusinde tak til alle jer supergode lærere og pædagoger samt ikke mindst vores skolebestyrelsesmedlemmer for gode debatter og drøftelser gennem året. Tak for al jeres krudt - gode ideer - energi og entusiasme og opbakning - det er bare med til at gøre det til et fedt job at være skoleleder :-) 

   

  Rigtig Glædelig Jul og Godt Nytår til jer alle.

  Knud Bjerregaard Hansen 

   

   

   

 • 19-12-2018
  08:00-14:05
  Volleydag for 6. - 10. årgang i hallen · 6A · 6B · 7A · 7B · 8A · 8B · 9A · 9B · 10A
  1
 • 20-12-2018
  08:00-09:00
  Opstilling i skolegården (de yngste klasser forrest) og derefter fælles afgang til juleindledning i kirken · 2A · 2B · 3A · 4A · 4B · 5A · 5B · 6A · 6B · 7A · 7B · 8A · 8B · 9A · 9B · MY · 10A · BASEN · BOBLER · 0A · 1AB
  1