Helene Ørskov Rytter den 01-02-2018
    Kære alle!

Så er de nye PC'er begyndt at rulle ind hos IT-afdelingen i Struer! yes Efterhånden som de ankommer til Struer, får skolerne efter tur en dato for udlevering af de nye skole PC'er til alle elever og ansatte.

Humlum skole og Limfjordsskolen har, som nogle af jer allerede har hørt, været så heldig at være de første, der får udleveret nye enheder allerede i næste uge - dejligt for dem! :-)

Vi har endnu ikke fået datoen for, hvornår vi skal være klar til modtagelse, men det bliver under alle omstændigheder jo nok først efter vinterferien. Så snart jeg kender datoen, så melder jeg den ud med det samme - vi er jo mange, der glæder os! laugh

Når PC'erne kommer, så skal alle elever fra 3.-10. klasse ved udleveringe samtidig aflevere 1 stk. PC og 1 stk. oplader. Det uanset stand!

2. klasse skal i samme ombæring aflevere hver 1 stk. iPad og 1 stk. oplader, for de skal nemlig have en skole PC fremover.

Nye iPads til 0. kl og 1. klasse vil blive udleveret senere på foråret, når PC-udleveringen er gennemført.

Helene Rytter